Защо  избират  ИНТЕРПЛАСТ ГРУП

 

5 отговора на въпроса:

Защото в нашите офиси Ви посрещат компетентни консултанти, с помощта на които получавате различни варианти на търсения от Вас продукт. Имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди. Намирате оптималното  съотношение цена-качество.

Вашият дом или обект се посещава на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети Ви дават най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, както и снемане на точните размери.

Вашият продукт се изработва от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001-2000,  по която ЩЕ СЕ сертифицира фирмата.

Монтажните работи се извършват в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада състояща се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които си почистват работното място след приключване на работа.

Получавате 20г. гаранция за ПРОФИЛА на дограмата. Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. ИНТЕРПЛАСТ ГРУП е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.

home botton
Logo

                                                INTERPLAST GROUP

Baner

ЗАЩО  ИНТЕРПЛАСТ ГРУП

ЗАЩО  К - СТЪКЛО

ЗАЩО  PVC

ЗАЩО AL ПРОФИЛИ

РЕШЕНИЕ ПРИ КОНДЕНЗА

ШУМОИЗОЛАЦИЯ